ورود به سایت سامانه مالیات بر ارزش افزوده www evat.ir +راهنما | تکس مپ

تسلیم اظهارنامه با استفاده از اطلاعات ثبت نام امکان پذیر می باشد. بنابراین ضروری است مودیان نسبت به تکمیل ثبت نام، رفع ایرادات احتمالی این مرحله از طریق سامانه ثبت نام اقدام نمایند. اطلاعاتی که از این سامانه دریافت می شوند، غیرقابل ویرایش است به همین خاطر می بایست پس از ویرایش اطلاعات و تایید آن جهت بروزرسانی اطلاعات در سامانه اظهارنامه مالیاتی از گزینه دریافت اطلاعات هویتی استفاده نمایید. در قسمت «فروش کالاها و خدمات مشمول»، کل مبلغ تحریر را که به آن مالیات بر ارزش افزوده تعلق می‌گیرد، وارد می‌کنیم.

روش ارسال اظهارنامه ارزش افزوده و پرداخت مالیات ارزش افزوده

مالیات بر ارزش افزوده به سه دسته مصرفی ، درآمدی و تولیدی تقسیم بندی می شود و مشمولان، باید نسبت به پرداخت مالیات و عوارض در موعد مقرر اقدام تا مشمول جرایم نشوند. پس از پایان هر سه ماه یک فصل از سال، موعد پرداخت ارزش‌افزوده‌های أخذ شده فرا می‌رسد. مؤدی ۱۵ روز فرصت دارد با مراجعه به سایت ارزش افزوده به نشانی evat.com و ورود به حساب کاربری خود اظهارنامه ارزش افزوده آن فصل را تکمیل و سپس با دریافت برگه‌ی پرداخت مالیات و عوارض به صورت الکترونیکی یا مراجعه به بانک، ارزش افزوده خود را پرداخت کند. فعالان اقتصادی اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی که اقدام به عرضه، صادرات یا واردات کالا و خدمات مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده می کنند طبق فراخوان های سازمان امور مالیاتی مکلف به ثبت نام بوده و مودی محسوب می شوند. خوشبختانه سامانه ارزش افزوده که از این پس برای ورود باید به آدرس my.tax.gov.ir مراجعه کرد، یکی از سامانه‌هایی است که به منظور راحت‌تر کردن فرایندهای مالیاتی مودیان توسط سازمان مالیاتی کشور در اختیار مودیان قرار دارد.

  • جهت ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده ، مودیان می‌بایست به سامانه ارزش افزوده مراجعه و ثبت نام اظهارنامه مالیاتی ارزش افزوده خود را تکمیل نمایند.
  • در صورت ارائه چک، چک رمزدار و قبوض الکترونیکی سه رقم آخر مبلغ بایستی صفر بوده و به بالا گرد شود.
  • در ابتدای اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده مقرر گردید که طلافروشان نیز مانند سایر اصناف VAT بپردازند اما اعتراض طلا فروشان مبنی بر اینکه طلا یک کالای مصرفی محسوب نشده و اغلب برای سرمایه گذاری در بازار رد و بدل میشود این قانون تغییر کرد .
سامانه مالیات بر ارزش افزوده خدمات مختلفی را به صورت غیر حضوری به مودیان مالیاتی ارائه می‌کند که باعث شده است بسیاری از امور مربوط به مودیان مالیاتی با سرعت و سهولت بیشتری انجام شود. همچنین علی رغم اینکه به فروش کالاها و خدمات معاف از مالیات ، مالیات ارزش افزوده ای تعلق نمی گیرد ، ثبت و تکمیل مبلغ مربوط به آن ، در اظهارنامه ،ضرروی است که طبیعتا در ستون رو به روی آن ، مالیات و عوارضی ، مشخص نخواهد شد ؛ این موضوع در خصوصثبت نام اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقوقی نیز وجود دارد . ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده، بصورت دوره ای یا فصلی می باشد. یعنی باید تا گذشتن مدت 15 روز پس از پایان هر فصل، اظهارنامه مالیات ارزش افزوده را تکمیل و ثبت نمایند. مودیان برای ارسال اظهارنامه، با فرآیند دشواری روبرو نیستند بلکه مودیان مالیات بر ارزش افزوده کافی است در زمان فروش کالاها و عرضه خدمات، صورتحساب را صادر و علاوه بر بهای کالاها و خدمات عرضه شده مالیات بر ارزش افزوده را محاسبه و از طرف دیگر معامله اخذ نمایند. علاوه برنگهداری اطلاعات و اسناد و مدارک خرید و فروش خود همانگونه که در گذشته هم این کار را انجام می­‌دادند صورت مالیات­‌های پرداختی در زمان خرید و دریافتی در زمان فروش را نگهداری نمایند و با تکمیل اظهارنامه ساده فصلی، تسویه حساب نمایند.

در صورتی که ماشین آلات خطوط تولید خریداری کرده باشید، مالیات و عوارض خرید مربوط به این ماشین‌ها قابل کسر، استرداد و تهاتر می‌باشد. این قانون برای افرادی که به تولید یا ارائه خدمات معاف از مالیات یا دارای مالیات تفاوتی قائل نشده است. مالیات بر ارزش افزوده یا به اختصار VAT مالیات غیرمستقیمی است که به تفاوت بین ارزش کالای عرضه شده با کالای خریداری شده در یک دوره معین تعلق می‌گیرد. تاخیر در پرداخت مالیاتهای موضوع این قانون در مواعد مقرر موجب تعلق جریمه ای به میزان ( 2%) در ماه نسبت به مالیات پرداخت نشده و مدت تاخیر خواهد بود. سلام.اگر کسی خانه نداشته باشد وآپارتمانی خریداری کند که مربوط به تعاونی ومسکن مهر باشد مالیات بر ارزش افزوده به آن آپارتمان تعلق میگیرد چگونه ممنون میشوم برایم جواب را ایمیل کنید.

تمدید مهلت اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده زمستان ۱۴۰۱

ورود به سایت سامانه مالیات بر ارزش افزوده www evat.ir +راهنما | تکس مپ سلام وقت شما بخیر؛ همانطور که در تصویر بالا میبینید، یک جدول خرید وجود دارد و یک جدول فروش، آیتم های مشمول یا معاف در هر دو جدول خرید و فروش تعبیه شده است. لذا ، در این صورت ،مالیات پرداخت شده در زمان خرید ، قابل استرداد نبوده و از مبلغ مالیات دریافتی فروش نیز قابل کسر نمی باشد . © تمامی حقوق این سایت متعلق به شرکت حساب اندیش ایرانیان می باشد.

برای ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده چقدر مهلت دارید؟